WIST U DAT:

• er altijd oppas voor de kleinste kinderen aanwezig is in de kerk?
  • het jeugdwerk van de wijken Oost en Zuid gezamenlijk is?
  • de leiding van de Kindernevendienst van Zuid en Oost elkaar tips geeft over de methodes die gebruikt worden?
  • de Kindernevendienst van Oost en Zuid werken met Methodes: een actief en aantrekkelijk programma rond thema's. Zo was Oost bezig het thema ‘Schuitje varen’.
  • de Kindernevendienst al druk bezig is met het organiseren van het advent- en kerstproject?
  • aan het eind van het seizoen er altijd iets gezelligs voor de kinderen wordt georganiseerd?
  • alle kinderen van de basisschool bij de kindernevendienst welkom zijn?
  • er enthousiaste medewerkers worden gevraagd voor de kindernevendienst?
  • catechisatie samenvalt met de tienernevendienst ?
  • er elke  tweede zondag in de maand tienernevendienst is in de Menorah ?
  • en dat er op elke vierde zondag tienernevendienst wordt gehouden in de Zuiderkerk ?
  • jongeren van 11 tot 18 jaar welkom zijn bij de tienernevendienst ?
  • de jongeren  elk seizoen afsluiten met een spetterend uitje ?
  • er ook een gespreksgroep is voor 16+ jongeren ?
  • er elk jaar een  kerk-school-gezinsdienst wordt gehouden in de Menorah ?
  • er in de Spreng en de Mozaïek koffie-ochtenden georganiseerd worden over geloofsopvoeding voor ouders ?
  • alle ouders met kinderen of jongeren tussen 0 en 18 jaar welkom zijn bij de oudernevendienst ?
  • er ook een gespreksgroep is voor 25++ jongeren ?

Het doel van de Commissie Jeugd en jongeren is om een verbinding te zijn tussen de jeugd en het jongerenwerk met de kerkenraad van Oost. Daarnaast zou ik er graag voor je willen zijn als je tegen dingen aanloopt of als je vragen hebt. Kerk zijn is er zijn voor elkaar. Je kunt mij bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/appen naar 06-1480564.
Neem ook eens contact met me op als je dingen mist of ideeën hebt t.a.v. de kerk.

Arjan Boven, jeugdouderling